Kodi'yi Windows, Mac, iPhone ve Android'e yükleme

 

Akış, TV izlemenin yeni yoludur, bu yüzden doğal olarak, Kodi her zamankinden daha popüler. En son güncelleme, video akışı içeriğiyle ilgili ve aynı zamanda genel kullanıcı deneyimiyle ilgili önemli iyileştirmeler getirdi.


Kodi'ye aşina değilseniz, bunun önceden yüklenmiş içerik sunmayan açık kaynaklı bir TV akışı uygulaması olduğunu bilmelisiniz. Bununla birlikte, Kodi eklentilerini ve depolarını indirip yükleyerek birçok akış içeriğine erişebilirsiniz.


Kodi'yi Windows, Mac, iPhone ve Android'e yükleme


Eminim şimdiye kadar en azından Kodi ile ilgileniyorsundur. Medya oynatıcı tüm büyük platformları destekler, bu yüzden size Kodi'yi Windows, Mac, iPhone ve Android'e nasıl yükleyeceğinizi göstereceğiz.


Kodi Windows'a nasıl kurulur


Kodi'nin PC'nizde çalışmasını sağlamak çok kolaydır. Kodi'nin resmi web sitesinin indirmeler bölümüne giderek başlayın ve Windows'u seçin.



Üç seçeneğiniz olacak: birincisi bir Windows Mağazası uygulaması, diğer ikisi ise bağımsız 64 bit ve 32 bit yükleyicilerdir. Sisteminizin mimarisine bağlı olarak 64 veya 32 bit yükleyiciyi seçin.


Yükleyici indirmeyi bitirdikten sonra, çalıştırın ve diğer uygulamalarda olduğu gibi sağlanan adımları izleyin.


Kodi'nin Windows Vista ve sonraki sürümleri desteklediğini ve Windows 10 cihazlarında mükemmel çalıştığını unutmayın.


Mac'te Kodi nasıl kurulur


Kodi'yi Mac'e yüklemek, Apple'ın platformu için özel bir sürüm olduğu için Windows'ta olduğu kadar kolaydır.


Kodi'nin resmi web sitesindeki indirmeler bölümünü açın ve MacOS'u seçin. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki ekranda "Installer(64 Bit)" butonuna tıklayın.


İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, dosyayı Uygulamalar klasörünüze sürükleyip bırakın ve Kodi'yi çalıştırmak için Aç'a tıklayın.


İOS'ta Kodi nasıl kurulur


Kodi'nin iOS cihazları için resmi bir sürümü yok. Bir iOS uygulaması sunuyorlar, ancak yalnızca iOS 6.0 veya üstünü çalıştıran jailbreak uygulanmış cihazlar için. Sonuç olarak, Kodi'yi yalnızca jailbreak yapılmış bir iPhone'unuz varsa iOS'ta kullanabilirsiniz.


Uygulama, Kodi'nin resmi web sitesinde, desteklenen diğer platformlarda olduğu gibi indirmeler bölümünde mevcuttur.


Android'in aksine, Kodi iOS cihazlar için resmi olarak mevcut değildir. Kodi.tv göre, Kodi'yi iPhone'da çalıştırmak için iOS 6.0 veya üstü ile jailbroken bir iDevice'e sahip olmanız gerekir. Jailbroken bir iPhone'unuz varsa, Kodi'nin resmi web sitesini ziyaret ederek iPhone için Kodi uygulamasını indirebilirsiniz.



Dahası, Kodi wiki, Cydia ve Cydia Impactor kullanarak uygulamanın nasıl yükleneceğine dair talimatlara sahiptir, bu nedenle tahminde bulunmaya gerek yoktur.


Kodi'yi iPhone'unuza indirmek için üçüncü taraf uygulama yükleyicileri kullanma seçeneği de vardır. Bununla birlikte, üçüncü taraf uygulama yükleyicilerinin de kötü amaçlı yazılım içerebileceğini unutmayın, bu nedenle güvenlik riskleri yoktur.


Android'de Kodi nasıl kurulur


Android kullanıcıları için, işler kesinlikle bir iPhone'a sahip olanlardan daha kolaydır. Android için Kodi uygulamasını doğrudan bu bağlantıdan veya Google Play uygulamasında Kodi'yi arayarak Google Play'den indirip yükleyebilirsiniz. Ne olursa olsun, yüklediğiniz uygulamanın sahte bir uygulama indirmekten kaçınmak için XMBC Vakfı tarafından geliştirildiğinden emin olun.


Kurulduktan sonra, Kodi'yi başlatın ve istendiğinde cihazınızın medyasına ve dosyalarına erişmesine izin verin.


Görseller açısından, Android uygulaması Kodi'nin Windows ve Mac sürümlerine benzer. Cihazınıza kurmak için, en sevdiğiniz içeriği yayınlamak için depoları ve eklentileri indirmeniz yeterlidir.

Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Support : Actualtr | Gerçek | Haberler
Copyright © 2011. Kpss Görsel Eğitim - All Rights Reserved
Template Created by en yeni Published by Güncel
Proudly powered by Blogger